post-image

FAN Loop 2018

“5, 4, 3, 2, 1, START!” klinkt luidkeels uit de mond van Jentel van Rijn, een ambitieuze jonge kerel en een vriend van Noah. Met een stevig tempo neemt Jentel de kop van de groep lopers doorheen de straten van Perk en omstreken. Wat begon als een idee om geld in te zamelen voor Football Academy Noah door een recreatieve loop te organiseren, mondde uit in een heus event met een zomerbar, springkasteel en muzikale optredens.

Lees meer
post-image

FAN Dreamevent 2018

De legerbasis van …, 3 speelklare voetbalveldjes en ontelbare busjes met voetbalteams. Op … augustus werd op deze locatie het jaarlijkse FAN-Dreamevent georganiseerd. 22 scholen gaven het beste van hunzelf in een heuse competitie voor jongens en meisjes. De dag begon met een dankbetuiging aan FAN, elke school toont met fierheid zijn zelfgemaakte spandoek met kleuren en dankwoorden in overvloed. Alle teams trekken hun uitrusting aan. Dankzij Football Academy Noah, hebben ze elk een broekje, shirt en kousen in dezelfde kleur.

Lees meer
post-image

Warmste Week 2017

“De week voor kerst wordt ook dit jaar de warmste week” is een slagzin die we ondertussen gewoon zijn om te horen tijdens de kerstperiode. De Warmste Week van Music for Life wordt elke jaar georganiseerd door Studio Brussel en is broodnodig voor vele goede doelen in België. Ook FAN is één van deze goede doelen en apprecieert elk jaar opnieuw de inzet van alle mensen die dit initiatief steunen.

Lees meer
post-image

FAN Kamp 2017

“Een winnaar is een dromer die nooit opgeeft”. Een quote die weerspiegelt waar Football Academy Noah naar streeft. En dan hebben we het niet zo zeer over winnaars in het door ons zo gegeerde spel, voetbal, maar dan hebben we het over winnaars in het leven, in het omgaan met leeftijdsgenoten, in het verbeteren van de eigen levenskwaliteit, in het opbouwen van noodzakelijke kennis, … Met voetbal kan zoveel meer bereikt worden, dan spelvreugde alleen en daar willen we voor zorgen bij zoveel mogelijk Zuid-Afrikaanse kinderen.

Lees meer